Hoe werkt het?

Zoek je bedrijf

Vul de naam van je bedrijf in.

Je bedrijf niet gevonden? Contacteer ons!

Contacteer ons

Plaats je bestelling

Scroll op je gemak door ons plezant krokante menu en plaats je bestelling op de webshop.

Haal af

Haal je bestelling af in de centrale koelkast van je bedrijf.

Bestel online en laat leveren op je werk

Zin in een lekkere en gezonde lunch voor op het werk? Of mag het ‘ns iets anders zijn? Dan is Panos jouw go-to! Bestel bij een van onze Panos winkels en laat je bestelling leveren op het werk. Panos heeft een ruime keuze en voor ieder wat wils!

Lekkere en gezonde Panos lunch

Panos biedt talloze opties om lekker en gezond te lunchen; van een ruim assortiment belegde broodjes met vis, vlees, kaas of veggie, tot diverse wraps, en een vernieuwd assortiment heerlijke en verrassende salades. Zo kan je elke dag iets anders kiezen! En vergeet onze dessertjes niet, om jezelf te verwennen en die drukke werkdag te tackelen.

Snel en makkelijk bestellen bij Panos Delivery@work

Bestellen via Panos Delivery@work is snel, makkelijk en veilig. Typ de naam van je bedrijf in en je komt automatisch op de Panos shop terecht die je lunch zal leveren. In het overzichtsmenu kies je op het gemak je favoriete gerechten: broodjes, wraps, salades, gebak... Heb je jouw keuze gemaakt? Klik op de bestelknop en betaal je bestelling online. Als je voor 10 uur je bestelling doorgeeft, wordt alles netjes ’s middags geleverd in de centrale koelkast van je bedrijf. Eenvoudig, toch? 

Extra: catering voor vergaderingen

Wist je dat je via Panos Delivery@Work onze lekkere broodjes en salades ook kan bestellen voor vergaderingen op het werk? De broodjes en salades worden vers bereid in de winkel en erna geleverd in een handige box, klaar om opgediend te worden. Smakelijk!

"zin iiin"

Op 24 april lanceerden we onze nieuwe visuele identiteit en baseline met een grootschalige campagne en een unieke TV-spot. Bekijk ‘m hier!

Bekijk video